Skip to main content

Reklamacije

Eventualna oštećenja paketa

Zbog politike službe PostExpress, paket nije moguće pregledati – otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga morate preuzeti i platiti.

Reklamacioni postupak se pokreće u slučaju:

  • gubitka ili potpunog oštećenja pošiljke
  • oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke
  • prekoračenja roka za prenos i uručenje pošiljke
  • neuručenja pošiljke

Primalac može da pokrene reklamacioni postupak za prekoračenje roka za prenos i uručenje pošiljke samo ako je on platio poštarinu za pošiljku.
Za informacije o dokumentaciji koja su potrebna za reklamacioni postupak, kao i o rokovima za pokretanje postupka reklamacije PostExpress pošiljaka molimo Vas da posetite stranicu sa uputstvom.

Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate određeni artikal na kvalitet mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti način kao da ste robu kupili u klasičnoj prodavnici.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email info@reelchocolate.com ili telefon 063/44-50-49

CHOCOLATIER ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine proizvoda na Web sajtu ili niste dobili kupljeni proizvod, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis telefonom 063/44-50-49 ili mailom na info@reelchocolate.com i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni proizvod.
Troškovi vraćanja robe i novca

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira narazlog vraćanja, CHOCOLATIER je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


U slučaju oštećenja samog paketa (ambalaže) molimo Vas da ne preuzmete proizvod.
U protivnom ne odgovaramo za eventualnu nastalu štetu.