Skip to main content

Adatvédelem

Személyes adatok feldolgozása

A REEL CHOCOLATE a személyes adatokat a személyes adatok védelméről szóló hatályos törvénynek megfelelően kezeli.


A REEL CHOCOLATE tiszteletben tartva az Ön adatainak biztonságát, és felismerve a személyesazonossága védelmének fontosságát, tájékoztatja Önt a weboldal használatára vonatkozó adatvédelmi politikájáról és az Ön jogairól, mindezt a személyes adatok védelméről szóló hatályos törvénnyel (a továbbiakban: ZZPL (Zakon o zaštiti podataka o ličnosti)) összhangban. A weboldalhoz való hozzáférés és annak böngészése ingyenes. A REEL CHOCOLATE nem kéri Önt a személyes adatainak megadására, kivéve, ha a weboldalon kínált bizonyos szolgáltatások igényelik azt.


A személyes adatok adatkezelője, felhasználója, és feldolgozója a REEL CHOCOLATE.


A begyűjtés célja, a felhasználás módja, és a személyes adatok típusa: A REEL CHOCOLATE az Ön személyes adatait a Weboldalon kínált szolgáltatások nyújtása céljából gyűjti be, mint például a termékek vásárlása a Weboldalon keresztül, a megrendelések nyomon követése és az e-marketing (hírlevelek küldése). A REEL CHOCOLATE vállalja és garantálja, hogy az Ön személyes adatait gondosan és tisztességesen kezeli, megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmazva a személyes adatok jogosulatlan felfedésének és visszaélésének megakadályozása érdekében, a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel összhangban.


Az Ön személyes adatai feldolgozásra kerülnek, amíg nem küld kérelmet azok felhasználásának megszakításáról, vagy amíg nem értesít minket arról, hogy nem kíván több üzenetet kapni. Kérelmének tudomásul vétele után az összes adatát véglegesen megsemmisítjük. A személyes adatok gyűjtésének és feldolgozásának céljától függően, a fent leírtak szerint a REEL CHOCOLATE a következő adatok megadására kérheti Önt: név, vezetéknév, felhasználónév, e-mail cím, lakcím, város, irányítószám, ország, és telefonszám.
A személyes adatok gyűjtésének és feldolgozásának alapelvei: A fent említett esetekben a REEL CHOCOLATE az Ön személyes adatait a személyes adatok védelméről szóló törvény alapján gyűjti be és kezeli, amely lehetővé teszi a hozzájárulás nélküli feldolgozást a törvényben, jogszabályokban vagy az egyének és az adatkezelő közötti szerződésekben meghatározott kötelezettségek teljesítése, valamint a szerződéskötés előkészítése céljából.


Az érintett jogai a “ZZPL” szerint: Az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban Önt a következő jogok illetik meg: az adatokhoz való hozzáférés (betekintés, tájékoztatás, másolat kiadása), az adatok helyesbítése, kiegészítése, frissítése és törlése, valamint az adatok feldolgozásának elutasításáról szóló értesítés vagy üzenetek küldése, a REEL CHOCOLATE általi tájékoztatás a kérelme állásáról, valamint a közérdekű adatok és a személyes adatok védelméért felelős biztosnál történő panasz benyújtásának joga.


A következő címre bármikor küldhet értesítést arról, hogy nem kívánja, hogy adatait feldolgozzák vagy üzeneteket kapjon: info@prodavnicacokolade.rs


Ha Ön értesítést küld, amelyben kijelenti, hogy nem kívánja, hogy adatait feldolgozzák vagy további üzeneteket kapjon, a REEL CHOCOLATE köteles az összes adatát haladéktalanul, de legkésőbb az értesítés kézhezvételétől számított 15 napon belül véglegesen megsemmisíteni, ha az törvénybe nem ütközik.


A személyes adatok jogosulatlan feldolgozása esetén Önnek joga van megfelelő eljárást kezdeményezni a REEL CHOCOLATE ellen az alkalmazandó rendelkezésekkel összhangban.